Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menut d’aquest animal que a casa nostra sol ser més apreciat quan és de cabrit, més petit i rosat. Resulta d’especial interès per a infants i gent gran per la seva elevada proporció de proteïnes, vitamines i minerals, especialment ferro, en ser l’òrgan destinat a controlar el flux dels aliments a la sang. Justament aquesta funció fa que el fetge estigui recorregut per vasos sanguinis importants que convé treure, ja que les seves parets són fibroses i queden plenes de tendrum en coure’s el fetge. La cocció no ha de ser mai excessiva, per evitar l’enduriment del fetge, però ha de ser suficient, per evitar possibles zones massa crues. Consumible bàsicament a la planxa i fet a talls, resulta també deliciós guisat lentament i a foc suau amb ceba. O fins i tot fet al forn, sencer i en ambient humit.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: