Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

II Festival Parmigiano Reggiano

La segona edició del Festival Parmigiano Reggiano s’allarga enguany fins al 29 de maig i compta amb la participació de 13 restaurants i una gelateria de Barcelona, que oferiran propostes culinàries exclusives elaborades amb aquest producte tan típic de la gastronomia italiana. Durant els dies del festival, es podran degustar plats i menús confeccionats especialment per a l’ocasió i s’oferirà la possibilitat de conèixer l’extraordinària versatilitat d’aquesta varietat de formatge.

Els establiments que participen a l’edició d’Enguany del Festival són: Aula Restaurant CETT, Bocca di Bonifacio, Cubica, De gustibus Italiae, Delacrem, Don Giovanni Ristorante, Due Spaghi, Inmortales, La trifula, Madre Lievito, Meneghina, Pecatti di Gola, Raffelli i Kresios.

MÉS INFORMACIÓ

Parmigiano Reggiano 

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: