Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

II Jornades de la Tòfona de Collsacabra

Un any més, el Restaurant Ca l’Ignasi organitza unes jornades dedicades a la tòfona. Els dissabtes 6 i 20 de febrer de 2016 tenen lloc les 2es Jornades de la Tòfona de Collsacabra a Cantonigròs. 

L’activitat s’inicia amb un esmorzar a les 10 h i, després, es fa un passeig pel bosc amb un expert tofonaire per tal de trobar les tòfones. Tot seguit, es realitza un dinar informal a l’espai Ca la Laia, i a la tarda (17.30 h) tindrà lloc el taller de cuina ‘Cuinar amb tòfona sense por’, a càrrec del mateix Ignasi Camps. Per finalitzar la jornada, se celebra el sopar al Restaurant Ca l’Ignasi. L’àpat serà un sopar degustació de tòfona maridat amb vins naturals i/o ecològics, sobretaula amb la Laia i l’Ignasi, i un torn de preguntes per resoldre tots els dubtes dels participants.

Per realitzar l’activitat, cal que s’hi inscriguin un mínim de deu persones. Durant la jornada hi haurà la possibilitat de comprar tòfones directament al tofonaire Ignasi Camps.  

PREU
155 €

MÉS INFORMACIÓ

El preu inclou l'excursió i la demostració del tofonaire, a més del dinar a Ca la Laia, el taller de tòfona i el sopar degustació a Ca l'Ignasi amb sobretaula.

Opció d'allotjament i esmorzar a l'hotel Cabrerès del poble per 35 € per persona.  
Possibilitat de regalar aquest paquet.  

Informació i reserves: 93 852 51 24 - calignasi@calignasi.com 

Cantonigròs (Osona)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: