Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades del Peix de Llotja i l'Arrossejat

Les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i de l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar són el millor aparador dels productes de la llotja d’aquest municipi ebrenc i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. Els protagonistes són les diferents varietats de peixos blancs de la costa i també els cuiners del poble, que elaboren diferents menús per gaudir-ne durant les jornades.

Mentre durin les Jornades, de l’11 al 20 d’octubre, els restaurants del Club de Gastronomia integraran a les seves cartes diverses propostes i menús específics basats en aquests productes. A més, s’organitzen altres activitats, com la Diada de l’Arrossejat i tallers de cuina oberts a tothom.

MÉS INFORMACIÓ

L'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

977 45 64 77

www.ametllamar.cat/turisme/ca/inici/

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: