Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades Gastronòmiques de Tardor de Formentera

La cuina típica de Formentera està estretament vinculada a la pesca i a l’agricultura de secà, amb una dependència gairebé absoluta dels productes autòctons. Durant els dos primers caps de setmana d’octubre, alguns restaurants de l’illa oferiran menús especials amb plats de la cuina tradicional formenterenca.

Serà l’ocasió ideal per tastar plats com l’ensalada pagesa (amb peix sec), el frit de polp, el sofrit pagès (amb carn i patates), els calamars a la bruta (fregit de calamars en la seva tinta) o el bullit de peix (peix amb patates). També es podran degustar algunes de les postres més característiques de les Pitiüses com el flaó (pastís de formatge fresc amb herba sana), les orelletes (dolç anisat) i la greixonera (púding d’ensaïmada).

Els restaurants que col·laboren en la iniciativa es poden consultar al web www.formentera.es. Els menús tindran un preu tancat de 20 euros.

MÉS INFORMACIÓ

Web del Consell Insular de Formentera

Formentera

07870 Formentera (Formentera)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: