Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Matança del porc del Vilosell

Botifarres

Botifarres FOTO Thinkstock

Antigament, amb l'arribada de l'hivern tenia lloc la matança del porc per tal de poder abastir la família durant els mesos de més fred. Moltes poblacions, sobretot a les zones rurals de Catalunya, han fet d'aquesta tradició una festa. El Vilosell és una d'aquestes, i el 25 de febrer a primera hora del matí es començarà a preparar la carn i tot un seguit de productes derivats del porc, com botifarres, llonganisses o cansalada, que se serviran al migdia al dinar popular amb què acaba la jornada.

MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament del Vilosell

El Vilosell (Garrigues)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: