Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Matança del porc

El 29 de gener, el restaurant La Sala i Embotits Pagès organitzen la primera jornada dedicada a la matança del porc. L’objectiu és donar a conèixer aquesta tradició de la Catalunya rural.

La festa, que té lloc a Canet d’Adri, comença a les 10 h i els assistents podran veure el procés d’esquarterament de l’animal i l’elaboració de carns i embotits. Durant tota la jornada també hi haurà una fira d’artesans i activats per a la mainada.

Les persones que vulguin poden quedar-se a dinar al restaurant, que ofereix un menú de matança de 18 €.

Restaurant La Sala

Plaça del Poble, 1

17199 Canet d'Adri (Gironès)

972428284

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: