Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de l’Escamarlà

Tres terres marineres —Sant Antoni, Calonge i Palamós— celebren el seu tradicional homenatge a l’escamarlà amb uns menús preparats especialment amb aquest crustaci. Els establiments d’aquestes viles oferiran aquest exquisit producte elaborat i presentat de diverses maneres.

El menú inclou una amanida de bolets de temporada, escamarlans de la badia, un platillo empordanès i les postres per arrodonir l’àpat. El preu d’aquest menú és de 35 € i inclou vi i cafè.

Els 14 restaurants participants encenen els fogons per oferir, a partir del dia 7 de desembre i durant tot el mes, el millor escamarlà de la zona.

PREU
35 €

Turisme Palamós

Passeig del Mar, 3

17230 Palamós (Baix Empordà)

972 60 05 50

www.visitpalamos.cat

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: