Troba la teva recepta

Mercat de l'Olla i la Caldera 2019

Cuina d'olla a l'aire lliure al Mercat de l'Olla i la Calderera

Cuina d'olla a l'aire lliure al Mercat de l'Olla i la Calderera

A mitjan març, a Caldes de Montbui fan bullir l’olla amb el Mercat de l’Olla i la Caldera, tota una tradició del municipi. El mercat inclou unes jornades gastronòmiques, un mercat d’artesania i la possibilitat de cuinar les receptes de tota la vida de la manera més tradicional: a l’olla. A més, els restauradors de Caldes de Montbui han creat un plat que ofereixen a les cartes durant la festa, homenatjant la cuina de proximitat i de qualitat.

A banda de les activitats més relacionades amb la gastronomia, durant el Mercat de l’Olla i la Caldera teniu l’oportunitat de recórrer el centenar de parades que omplen els carrers del nucli antic de Caldes de Montbui, ja que la festa coincideix amb el Mercat d’Artesans.

MÉS INFORMACIÓ
  • Aquest any, el mercat porta a terme una demostració culinària dels llegums i de l'horta de Caldes, així com de productes amb denominació d'origen comarcal.
  • Cada any hi ha una població com a convidada especial que organitza una activitat relacionada amb l'olla i les calderes.
  • El mercat compta amb jocs, tallers i animació vinculats amb les olles i l'època romana.
  • Més informació al web de Caldes de Montbui

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

93 865 41 40

www.caldesdemontbui.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto