Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada entre productors i consumidors. Tindrà lloc cada dissabte als Jardins de les Tres Xemeneies, al barri del Poble-sec, com s’havia fet fins ara. Aquesta iniciativa ha estat ben acollida per part de la ciutadania, que un cop més ha demostrat estar conscienciada amb l’alimentació sostenible. Hi podeu trobar productes gastronòmics de tota mena, però sempre de productors locals i apostant per la qualitat.
L’objectiu és facilitar la compra sostenible i, per tant, els aliments del mercat són de proximitat, de qualitat, de temporada, amb un preu just i produïts de manera respectuosa amb el medi ambient. D’altra banda, és un espai de convivència ciutadana i es realitzen una sèrie de tallers, xerrades, show-cookings i altres activitats. També hi ha una àrea dedicada als més menuts, l’espai Slow Kids, que es complementa amb l’oferta musical. Cada dissabte d'aquest mes d'agost faran una sardinada al mercat que anirà acompanyada d'altres activitats.
Programació de setembre
- 2 de setembre: sardinada i percussió de la mà de Sergi Shine.
- 9 de setembre:degustació de varietats antigues de tomàquets del vallès.
- 16 de setembre: música Swing al mercat.
- 23 de setembre: cheese al Mercat de la Terra.
- 30 de setembre: taller de Toni Romero de The Quotidian Cook.