Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Encara que en trobem durant tot l’any, ara és l’autèntica temporada de les pomes. A la botiga, l’habitual és trobar-hi la golden, la Red Delicious, la Royal Gala, la Granny Smith, la Fuji, etc. Però hi falten totes aquelles pomes que es conserven en el record dels nostres avantpassats. La poma de cul de ciri, la poma camosa, la poma per farcir, la poma de Sant Jaume, etc. Sigui la poma que sigui, aquesta fruita, a part de poder-la menjar en cru, a mossegades, admet moltes preparacions culinàries. Ratllada finament amb una bona amanida d’enciam i un grapat de nous; incorporada a una crema de patata i api per donar-li un sabor dolcenc molt agradable; bullida o escalivada i feta en puré per acompanyar peixos de carn dura; cuita amb mantega i sucre per a les carns de caça; per elaborar melmelades, chutney, etc. Passeu-la per farina i cervesa i fregiu-la com els bunyols. La cuina de la poma no té fi. Experimenteu amb totes les varietats i descobriu la més adequada per a cada recepta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: