Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tenim constància que de kamut ja se’n conreava a l’antic Egipte. Amb l’espelta, és una varietat de blat antecessora de les actuals. Segons Jaume Bertran, que elabora pa ecològic al Forn Mistral (ronda de Sant Antoni, 96. Barcelona), el kamut, de blat dur, es collia als països orientals, i l’espelta, més tou, als occidentals, de climes més freds i humits. Amb molts nutrients i un gran poder antioxidant i de vitamina E, aquest blat no provoca tantes al·lèrgies com el convencional, ja que no és híbrid. S’empra en pans, galetes, pasta, brioixeria, etc. Es pot germinar o coure com arròs integral. Fa un pa saborós i amb crosta, baix en fibra, fet que en millora la digestibilitat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: