Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Podar la vinya i menjar calçots a Gratallops 2017

Amb el fred arriba el temps de calçots i axò vol dir... temps de calçotades! Des de Gratallops, el Priorat, us fan una proposta gastronòmica temptadora: menjar calçots i, abans, ensenyar-vos a podar la vinya, perquè amb un àpat així no pot faltar-hi el bon vi i n'heu d'aprendre la tècnica.

Si esteu interessats, teniu una cita diumenge 22 de gener a les 11h al Celler Devinissi. A partir d'aquí hi haurà una caminada cap a la vinya i la posterior poda dels ceps.La calçotada començarà a les 13:30h a Clos Figueras.

El preu de la jornada és de 37€ per persona i inclou la participació en el taller, calçots amb la seva salsa, carn a la brasa, postres, cafè i aigua.

PREU
37 per persona €

MÉS INFORMACIÓ

Podar la vinya i menjar calçots a Gratallops

43737 Gratallops (Priorat)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: