Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu bé el magret, emboliqueu-lo amb paper film i congeleu-lo sense treure-li el greix. 
  2. Un cop congelat, talleu-ne llenques fines, amb l’ajuda d’un tallador d’embotits o un ganivet molt afilat.
  3. Prepareu una base de ruca i amaniula amb sal, pebre, unes gotes de balsàmic i oli d’oliva.
  4. Disposeu els talls d’ànec sobre la ruca. Amaniu-ho amb unes gotes de suc de taronja i unes gotes de suc de llima, pebre negre acabat de moldre, escates de sal, oli d’oliva i pell de taronja i de llima, ratllades fines.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: