Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Som el que mengem?

‘Si som el que mengem, aliments sans i ecològics!’ és un dels lemes d’Ecotendència, un projecte de CosmoCaixa dedicat a reflexionar sobre els reptes de l’alimentació, la salut i el medi ambient. El proper 12 de febrer el cuiner Isma Prados i el catedràtic de Nutrició i Bromatologia Abel Mariné dialogaran sobre el model alimentari a partir de les 19 h.

Les places són limitades i cal fer la reserva en aquesta pàgina.

CosmoCaixa

Isaac Newton, 26

Barcelona (Barcelonès)

932126050

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: