Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller d'Okonomiyaki

El dilluns 28 d'octubre gaudeix del taller d'Okonomiyaki a càrrec d'Agnès Dapère. Alguns li diuen pizza japonesa; d'altres, crep, però l'okonomiyaki és una deliciosa galeta de farina, ou i col cuita a la planxa amb ingredients al gust: carn, calamars o verdures. Una mica de salsa especial, maionesa i katsuobushi li donen aquest gust tan addictiu! Coneixerem una altra faceta de la cuina japonesa amb aquest plat típic de la ciutat d'Osaka.

 

PREU
9,95 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Suplement per a ingredients: 5 euros

  • De 19.30 a 21.30 h

  • Plaça del Sortidor, 12 – 08004 Barcelona

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: