Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller de pa sense gluten

En aquest taller a càrrec de Jordi Bosch aprendreu a fer pa sense gluten des de zero. Fareu tot el procés de barreja, fermentació, format i enfornat. Us aturareu en els aspectes més importants com substituir el gluten, si cal pastar o quin és el millor mètode d'enfornat. Elaborareu diferents tipus de pa amb farines de fajol i arròs. Les receptes no tenen gluten, encara que NO es pot assegurar que no se n’hi pugui trobar una mica a causa d’una possible contaminació encreuada.

PREU
14,92 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Suplement per a ingredients: 4 euros

  • De 18.30 a 21.30 h

  • Plaça del Sortidor, 12 – 08004 Barcelona

  • Telèfon 934 434 311 

  • Més informació a ccelsortidor@bcn.cat i al web

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: