En el marc del cicle d’activitats culturals ‘Cuinem i mengem la història’, Arqueonet i Barcelona Cuina Natural presenten el taller ‘La cuina dels inques’, en què una combinació de gastronomia i història ens acostarà als orígens de la cuina peruana. No és fàcil saber amb exactitud com cuinaven els inques, però sí que es coneixen els productes que aquesta cultura va anar domesticant des de fa més de cinc mil anys.
Amb aquesta activitat, els participants faran cuina ‘de las esquinas’, reproduint els plats més característics de la cultura inca interpretant-los i preparant-los al seu gust. El taller donarà la benvinguda als assistents amb una xerrada temàtica a càrrec de la doctora en Història de l’Art Ariadna Baulenas. Tot seguit tindrà lloc la preparació de les receptes a càrrec dels xefs Montse Blanch i Jaume Aubanell, que comptaran amb l’ajuda dels participants. Finalment, tots podran tastar els plats preparats en un dinar de degustació que posarà fi a l’activitat.
El taller tindrà lloc el proper 4 de juny, a les 11 h, a l’espai Barcelona Cuina Natural, situat al C/ Berlinès, 3, de la Ciutat Comtal. L’activitat té un preu de 50 € i ofereix plaça a 20 assistents.