Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tastatast 2013

L’èxit de l’any passat ha dut l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, l’Aula d’Hostaleria i l’Ajuntament de Ripoll a organitzar la segona edició del Tastatast, una fira alimentària oberta al públic. L’objectiu és promocionar i donar a conèixer els productes que s’elaboren a la comarca; els assistents podran tastar-los comprant els tiquets que s’hi vendran (tres tiquets per 5 euros i set tiquets per 10 euros).

Enguany hi participaran una desena de restauradors (Crocus, La Taverneta, CAT Can Guetes, la Piazzetta, El Racó del Mig, El Molí, Gustus i Snack Bar Ramon de Ripoll, Cal Carter de Campdevànol i Can Dachs de Les Llosses), elaboradors de postres (Les Delícies del Ripollès i El Lladré i el Forn Ca la Carme de l’Associació de Petits Elaboradors del Ripollès) i responsables de begudes (Vins Guillamet – Caves Martí Serdà i La Barricona). En aquesta edició, a més de vins i caves s’hi podran tastar cerveses d’elaboració artesana.

El dissabte 16 de març a l’estand de l’Associació de Petits Elaboradors de la plaça Sant Eudald s’hi farà un tast de coca i productes làctics. També el dissabte, a partir de les 16 h, a l’estand de l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès tindrà lloc una demostració del procés d’elaboració de llonganisseta i botifarres i una degustació de broqueta de llonganissetes del Ripollès, de rocafort, d’escalivada i de ceps.

El diumenge al migdia la mostra serà l’escenari de presentació de la nova ‘Guia de productes agroalimentaris del Ripollès’, a la plaça Sant Eudald, davant de l’estand de l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès. Tot seguit, es farà una taula rodona de productors i carnissers per parlar sobre els productes de proximitat.

PREU
A consultar €

17500 Ripoll (Ripollès)

972 71 41 42

www.ripoll.cat

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: