L’èxit de l’any passat ha dut l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, l’Aula d’Hostaleria i l’Ajuntament de Ripoll a organitzar la segona edició del Tastatast, una fira alimentària oberta al públic. L’objectiu és promocionar i donar a conèixer els productes que s’elaboren a la comarca; els assistents podran tastar-los comprant els tiquets que s’hi vendran (tres tiquets per 5 euros i set tiquets per 10 euros).
Enguany hi participaran una desena de restauradors (Crocus, La Taverneta, CAT Can Guetes, la Piazzetta, El Racó del Mig, El Molí, Gustus i Snack Bar Ramon de Ripoll, Cal Carter de Campdevànol i Can Dachs de Les Llosses), elaboradors de postres (Les Delícies del Ripollès i El Lladré i el Forn Ca la Carme de l’Associació de Petits Elaboradors del Ripollès) i responsables de begudes (Vins Guillamet – Caves Martí Serdà i La Barricona). En aquesta edició, a més de vins i caves s’hi podran tastar cerveses d’elaboració artesana.
El dissabte 16 de març a l’estand de l’Associació de Petits Elaboradors de la plaça Sant Eudald s’hi farà un tast de coca i productes làctics. També el dissabte, a partir de les 16 h, a l’estand de l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès tindrà lloc una demostració del procés d’elaboració de llonganisseta i botifarres i una degustació de broqueta de llonganissetes del Ripollès, de rocafort, d’escalivada i de ceps.
El diumenge al migdia la mostra serà l’escenari de presentació de la nova ‘Guia de productes agroalimentaris del Ripollès’, a la plaça Sant Eudald, davant de l’estand de l’Associació de Carnissers i Xarcuters del Ripollès. Tot seguit, es farà una taula rodona de productors i carnissers per parlar sobre els productes de proximitat.