Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El món torronaire ha obert un gran ventall de tipus de torrons i d'elaboracions, però la música clàssica d'aquests dolços són el torró de Xixona i el d'Alacant, el tou i el dur. De fet, són gairebé el mateix torró, però elaborats de manera diferent: la base és una cocció lenta de mel, a la qual s'hi incorporen ametlles torrades, generalment pelades, i clara d'ou. Les ametlles solen ser de diferents varietats, en una proporció mínima del 42%, per al torró d'Alacant, i del 52% per al de Xixona. De mel, se n'hi ha de posar un mínim d'un 10%, a més de sucre, les clares i les oblees. Un bon torró acabat de fer es trenca amb facilitat i és cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: