Troba la teva recepta

V Porcpassió

Farcellet de peu de porc

Farcellet de peu de porc FOTO Trip Advisor de Jose Antonio

Apassionats del porc, arriben les vostres jornades gastronòmiques! Del porc, se n’aprofita tot, i els restaurants de Lleida el saben cuinar de la millor manera. De l’1 al 30 de novembre, podreu tastar la gran varietat de plats que us ofereixen 39 restaurants de la localitat on la carn de garrí és l’absoluta protagonista. 

Secret ibèric brasejat amb formatge de cabra caramel·litzat, orella de porc, garrí cruixent amb curri de mango i llenties saltades, escudella, peus de porc amb calamars i rossinyols, ofegat de la Segarra, carpaccio de porc fumat amb tempura de verdures... són alguns dels plats de la llarga llista que ofereixen els restaurants de l’hoteleria de Lleida. El preu de cada plat el marca cada establiment i pot oscil·lar entre els 5,30 i els 19,50 €.

Amb aquestes jornades es pretén reivindicar la carn de porc, un dels productes més autèntics i populars de la gastronomia de Lleida, i el producte local de proximitat.

Els restaurants on podeu anar a fer un tast són:  

A la ciutat de Lleida: 

Aimia, Brasa d’Or, Cal Molí, Cal Nenet, Click Menú, Comba, Cràpula,El Bistrot (Hotel Zènit), El Celler del Roser, El Celleret del Segre, Gaudium, Genial, Ferreruela, It… Food&Drink, La Dolceta, La Huerta, L’Hortet, La Fonda del Nastasi, La Fusta, L’Antiquari Tapes, La Masia i NH Pirineos.

En altres localitats de la demarcació:

Ambrosia (Rosselló), Cal Farré (Vallfogona de Balaguer), Cal Xirricló (Balaguer), Can Pere (Camarasa), Del Remei (El Castell del Remei), Fonda Farré (Baro), Hostal del Carme (Vilagrassa), Hostal Roma (Cubells), Jaumet (Torà), La Redolta (Florejacs), Les Avellanes (Os de Balaguer), Lo Ponts (Ponts), Pessets (Sort) i Restaurant 2007 (La Fuliola).

PREU
De 5,30 a 19,50 el plat €

MÉS INFORMACIÓ

Porc Passió 2016

Lleida (Segrià)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto