Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VII Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Blanes

Les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Blanes arriben, enguany, a la setena edició. Cadascun dels restaurants que hi participen elabora una versió d’aquest plat tan arrelat a la vila. I és que el suquet de peix és una de les receptes que admeten preparacions més variades i ingredients més diversos. La base, és clar, és una bona picada, ja sigui fregida o freda; però, a partir d’aquí, el peix que fem servir per completar el plat fa que el suquet de cada casa, i de cada restaurant, tingui un gust diferent. I no és pas nou, ja que els pescadors que van crear el plat feien la picada i hi afegien el peix que tenien a mà. En podreu descobrir mil i una versions, al juny, a Blanes.

Els restaurants que hi participen són: La Balma, Can Borrell, Can Bruno, Can Flores, Kiku, Laia, La Llotja de Blanes, Sa Malica, Mirador del Port, La Nou, Els Pins, Las Salinas, Sentits, Sibaris, Siroco, Can Ton i El Ventall.

PREU
A consultar €

MÉS INFORMACIÓ

17300 Blanes (Selva)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: