Les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix de Blanes arriben, enguany, a la setena edició. Cadascun dels restaurants que hi participen elabora una versió d’aquest plat tan arrelat a la vila. I és que el suquet de peix és una de les receptes que admeten preparacions més variades i ingredients més diversos. La base, és clar, és una bona picada, ja sigui fregida o freda; però, a partir d’aquí, el peix que fem servir per completar el plat fa que el suquet de cada casa, i de cada restaurant, tingui un gust diferent. I no és pas nou, ja que els pescadors que van crear el plat feien la picada i hi afegien el peix que tenien a mà. En podreu descobrir mil i una versions, al juny, a Blanes.
Els restaurants que hi participen són: La Balma, Can Borrell, Can Bruno, Can Flores, Kiku, Laia, La Llotja de Blanes, Sa Malica, Mirador del Port, La Nou, Els Pins, Las Salinas, Sentits, Sibaris, Siroco, Can Ton i El Ventall.