Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VIII Fira de Sant Martí

La VIII Fira de productes agroalimentaris de la Conca de Barberà se celebrarà el pròxim cap de setmana del 7 al 8 de novembre. Serà una fira amb diversitat d'activitats, xerrades i degustacions per a un públic ben ampli. 

Safrània serà un aparador de productes de proximitat elaborats a la Conca del Barberà i participaran tant restaurants com productes i professionals. De fet, la organització ha convidat a professionals de diferents zones del país per presentar els seus productes i la seva cuina. 

A l'església de Sant Francesc s'hi ha instal·lat una pantalla i una gran cuina on s'elaboraran plats en directe i que podran ser seguits per tothom. A l'espai de la cuina, hi haurà una sala de tast on es desenvolupen tallers, maridatge i xerrades. De fet, a edicions anteriors es varen fer potències i explicacions i tot sempre acompanyat d'un bon maridatge de vins i caves.

L'horari 

  • Dissabte 7 de 11h a 15h i de 17.30h a 21.30h
  • Diumenge 8 de 11h a 15h i de 17.30 a 21h


El preu
Tot i que la entrada al recinte es gratuïta, hi ha diferents preus per a les activitats.
Tiquets de degustació a un preu de 6€: Donen dret a cinc degustacions gastronòmiques, de vins i caves o licors. També permet entrar en el sorteig d'àpats per a dues persones en els restaurants participants de Safrània i de lots de productes.

Tiquets per prendre part als tallers a un preu d'1.50€: Tots els tallers es faran a la Sala de Tast i cal adquirir-los a la taula d'informació. L'excepció és el taller de gin-tònics que té un preu de 4.50€

Tiquets d'aigua a un preu de 0.5€: Enguany a la taula d'informació també hi haurà tiquets per poder adquirir ampolles d'aigua.

Copa a un preu d'1€: Una copa serigrafiada per poder fer els tastos durant la fira

Participants de la Safrània
Montblanc: Carbòniques Miracle, Celler Vins de Pedra, Celler Mas de Sabatera (Prenafeta), Concaromis, Herbes de la Conca, Pa i coques artesanes de Montblanc, Frankfurt Zeppelin Entrepans, Restaurant Cal Jordi, Restaurant Cal Magret, Restaurant Carnaby, Restaurant El Cortijo, Restaurant El Molí del Mallol, Restaurant La Canal 2-Cal Sergi, Sant Francesc Restaurant i Vinoteca Tocineria.

Barberà de la Conca: Celler Clos Montblanc, Celler Gatzara Vins i Celler Vidbertus

Blancafort: Celler Domenys

L'Espluga de Francolí: Celler Rendé, Cava Simó de Palau i On the Rocks

Pira: Celler Carles Andreu

Sarral: Vinícola Sarral - Portell

Vallclara: Restaurant Els Fogons de Vallclara

Vilanova de Prades: Restaurants Els Ceps

Vilaverd: Mel Roig

Vimbodi i Poblet: Restaurant Hostatgeria de Poblet 

Amposta: Lo nostre arròs, Restaurant la Casa de Fusta

Deltebre: Granja Luisiana i Restaurant El Garxal

Figuerola del Camp: Fruits S&P Figuerola

Nulles: La Quinta Forca

Tarragona: Restaurant el Llagut

Vall del corb: Associació de cellers de la Vall del Corb

Valls: Escola de cuina i Restaurant Julià Mallol

MÉS INFORMACIÓ

Sàfrania, fira de Sant Martí
 

43400 Montblanc (Conca de Barberà)

977 86 17 33

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: