Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VIII Jornades Gastronòmiques de Caça i Tòfona a Can Feu

Caneló de Faisà amb pols de Tòfona

Caneló de Faisà amb pols de Tòfona

El Restaurant Can feu de Sabadell celebra les VIII Jornades Gastronòmiques de Caça i Tòfona amb un menú de degustació que oferirà del 2 al 13 de febrer. Durant dues setmanes, el xef Josep Maria Villagrasa oferirà un menú de set plats amb carns de cérvol, perdiu, llebre o faisà, i les postres. Can Feu és un Restaurant amb més de 40 anys d’experiència que ha apostat, des dels seus inicis, pels productes locals i la cuina de mercat. 

Un dels plats estrella del restaurant, el caneló, es reconverteix en un caneló de faisà amb la seva beixamel cremosa i pols de tòfona. Al menú de degustació també s’inclouran plats com el llom de cérvol amb mel i vinagre agredolç Fòrum, la perdiu guisada amb farcellet de col o la llebre a la royale amb puré de patata trufada i codony.

El xef Josep Maria Villagrasa recomana que els plats es degustin, preferiblement, en un dinar, i anuncia que per a aquells que només volen tastar un o dos plats d’aquest menú hi ha l’opció d’escollir-los de la carta del restaurant.  
 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: