Consells de cuina La Vanguardia

Vilafranca Ve de Gust! El gall negre del Penedès 2013

Pit de gall negre del Penedès amb xarel·lo, un plat que podreu tastar al 'Vilafranca Ve de Gust!'

Pit de gall negre del Penedès amb xarel·lo, un plat que podreu tastar al 'Vilafranca Ve de Gust!'

'Vilafranca Ve de Gust!' és una iniciativa gastronòmica que sorgeix amb la idea principal de crear una marca paraigua per a tots els productes representatius de la gastronomia penedesenca.

Per això, ara que és temporada de producció del gall negre, una au de corral autòctona, cada establiment avalat amb el segell 'Vilafranca Ve de Gust!' oferirà un plat de creació pròpia on el gall serà el protagonista, dins d'un menú especial. Així, doncs, podreu tastar plats tan saborosos i originals com gall negre del Penedès farcit de rovellons i múrgoles del restaurant ‘Miquel Soria’, o el bombó de gall negre del Penedès amb centre de pruna amb aroma d’espígol del restaurant ‘El racó de la calma’. A més, si us agraden aquests plats podreu realitzar-los també a casa, ja que els restaurants oferiran la seva recepta a tothom qui la vulgui. 

PREU
Entre 25 i 40 €

MÉS INFORMACIÓ

Facebook de la campanya

Restaurants participants i menús

08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto