Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XXII Jornades Gastronòmiques del Bolet

Cuina de bolets

Cuina de bolets

L'Alta Ribagorça és terra de bolets i, des de fa vint anys, s'hi celebren unes jornades gastronòmiques que es complementen amb tota mena d'activitats per a tota la família. Tots els caps de setmana, del 7 d'octubre a l'1 de novembre, diverses poblacions de la comarca ofereixen el bo i millor per gaudir dels bolets i de la seva cuina.

En total, 13 restaurants han preparat menús especials per a les jornades, amb degustació d'olis olearum, una copa de cava, aigua mineral i ratafia dels raiers per acompanyar els plats on els bolets són els protagonistes. Els menús tenen un preu d'entre 25 i 38 euros, segons el restaurant. Al programa de les jornades podreu saber quins restaurants participen cadascún dels dies.

A més, les jornades gastronòmiques del Bolet de l'Alta Ribagorça es complementen amb activitats de descoberta. Així, tots els dissabtes i diumenges d'octubre, de 10 a 13 h, s'organitzen intineraris guiats de reconeixement de bolets. Es preu és de 12€, gratuït pels nens menors de 8 anys. També podreu aprofitar per visitar el romànic de la Vall de Boí, el centre de faun d'El Pont de Suert, o participar al concurs de fotografia, entre moltes altres activitats. 

PREU
Entre 25 i 38 €

MÉS INFORMACIÓ

Diverses poblacions de l'Alta Ribagorça

Durro, Senet, Barruera, Boí, Casós, el Pont de Suert i Vilaller (Alta Ribagorça)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: