Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XXV Jornades gastronòmiques de la clementina

Jornades gastronòmiques de la Clementina d'Alcanar

Jornades gastronòmiques de la Clementina d'Alcanar

La clementina és un cítric molt semblant a una mandarina, però el seu gust és més agredolç, es pela més fàcilment i és d'una mida una mica més reduïda. Neix del clementiner, que no deixa de ser un encreuament entre un taronger i un mandariner. És per això que la clementina no té llavors. 

La millor època de l'any per menjar clementines és entre octubre i desembre. Per donar-la a conèixer, les Jornades gastronòmiques de la clementina ofereixen, al llarg d’un mes, propostes culinàries innovadores vinculades amb aquest cítric en deu restaurants d’Alcanar. Així, doncs, les jornades gastronòmiques permetran als veïns i visitants degustar els millors plats amb un toc cítric, ja siguin entrants, peixos, carns, arrossos, postres o begudes.

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament d'Alcanar

Alcanar (Montsià)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: