Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XXVI Diada de l'Ostra del Delta

El 8 de maig l'Ampolla celebra la XXVI Diada de l'Ostra del Delta, un certamen que amb els anys s'ha convertit en referència turística i gastronòmica de les comarques de l'Ebre i d'arreu del país. Enguany, es distribuiran 2.500 kg d'ostres entre els assistents que acudeixin al port pesquer de l'Ampolla. 

El programa de l'activitat inclou:

  • 11 h: Concurs de cuinar les ostres del Delta, en què els restaurants adherits a la iniciativa presentaran les seves propostes perquè els membres del jurat n'escullin la millor. 
  • 11.45 h: Showcooking, on es cuinaran tres plats d'ostres. 
  • 12 h: Mostra de cuinar l'ostra del Delta, en què restauradors de la localitat oferiran una mostra de plats cuinats amb ostres del Delta.
  • 12-14 h: Degustació de 2.500 kg d'ostres del Delta, acompanyades de cava

Els restaurants que participen a la XXVI Diada de l'Ostra del Delta són: Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich-Juani, Club Nàutic-Casa Montero, Del Mar-Flamingo, El Pescador, La Barraca, La Roca Plana, Lo Golero, Perales, Rafa i Sol. 

MÉS INFORMACIÓ

Diada de l'Ostra del Delta 
L'Ampolla 
 

Port pesquer de l'Ampolla

43895 L'Ampolla (Baix Ebre)

977593011

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: