El 8 de maig l'Ampolla celebra la XXVI Diada de l'Ostra del Delta, un certamen que amb els anys s'ha convertit en referència turística i gastronòmica de les comarques de l'Ebre i d'arreu del país. Enguany, es distribuiran 2.500 kg d'ostres entre els assistents que acudeixin al port pesquer de l'Ampolla.
El programa de l'activitat inclou:
- 11 h: Concurs de cuinar les ostres del Delta, en què els restaurants adherits a la iniciativa presentaran les seves propostes perquè els membres del jurat n'escullin la millor.
- 11.45 h: Showcooking, on es cuinaran tres plats d'ostres.
- 12 h: Mostra de cuinar l'ostra del Delta, en què restauradors de la localitat oferiran una mostra de plats cuinats amb ostres del Delta.
- 12-14 h: Degustació de 2.500 kg d'ostres del Delta, acompanyades de cava
Els restaurants que participen a la XXVI Diada de l'Ostra del Delta són: Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich-Juani, Club Nàutic-Casa Montero, Del Mar-Flamingo, El Pescador, La Barraca, La Roca Plana, Lo Golero, Perales, Rafa i Sol.