Després d’una primera fase de participació popular en què s'han rebut més de 1.200 receptes, aquest 19 de juny ha començat la segona fase del 18è Concurs de Cuina Bonpreu Esclat.
Fins al 30 de juny, qualsevol usuari pot votar les 20 receptes finalistes des del web del concurs. Aquestes 20 propostes han estat escollides per l'equip de la revista CUINA, una tasca que no ha estat fàcil, ja que aquest any s'han presentat receptes de gran qualitat. D'entre aquestes 20 sortiran les tres receptes guanyadores: una per la categoria de recepta saludable, que serà escollida per la dietista i nutricionista Meritxell Bansell; una segona per la categoria de recepta més innovadora, que serà escollida pel xef Nandu Jubany, i una tercera que serà la més votada pel públic.
Totes les persones que votin optaran a un ampli ventall de premis, com ara àpats a restaurants, subscripcions a les revistes CUINA, DESCOBRIR i SÀPIENS, experiències gastronòmiques i de turisme de proximitat, guies dels millors 100 restaurants de Catalunya o vaixelles del Born.