Consells de cuina La Vanguardia

Comença la segona fase del 18è Concurs de Cuina Bonpreu Esclat

Ja podeu votar les receptes finalistes

Detall del cartell del 18è Concurs de Cuina Bonpreu Esclat

Detall del cartell del 18è Concurs de Cuina Bonpreu Esclat

Després d’una primera fase de participació popular en què s'han rebut més de 1.200 receptes, aquest 19 de juny ha començat la segona fase del 18è Concurs de Cuina Bonpreu Esclat.

Fins al 30 de juny, qualsevol usuari pot votar les 20 receptes finalistes des del web del concurs. Aquestes 20 propostes han estat escollides per l'equip de la revista CUINA, una tasca que no ha estat fàcil, ja que aquest any s'han presentat receptes de gran qualitat. D'entre aquestes 20 sortiran les tres receptes guanyadores: una per la categoria de recepta saludable, que serà escollida per la dietista i nutricionista Meritxell Bansell; una segona per la categoria de recepta més innovadora, que serà escollida pel xef Nandu Jubany, i una tercera que serà la més votada pel públic.

Totes les persones que votin optaran a un ampli ventall de premis, com ara àpats a restaurants, subscripcions a les revistes CUINA, DESCOBRIR i SÀPIENS, experiències gastronòmiques i de turisme de proximitat, guies dels millors 100 restaurants de Catalunya o vaixelles del Born.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

21 feb

Taller de patés vegetals

Els patés vegetals són una opció divertida, nutritiva i saludable per preparar entrepans, entrants...

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto