Consells de cuina La Vanguardia

Coolinary Market, un nou concepte de mercat

Coolinary Market

Coolinary Market

El Coolinary Market arriba a Sant Pere de Ribes com una proposta innovadora. Aquest nou concepte de mercat uneix la compra amb la degustació, l’oci i la formació. Una aposta per la interacció entre els professionals del món de la gastronomia i els consumidors. Aquets projecte, que es va presentar el passat 3 d’abril, engega com un espai gastronòmic orientat a oferir una experiència única per als clients i els professionals. La iniciativa compta amb la col·laboració d’empreses del sector i el suport d’institucions i organitzacions empresarials. 

Aquest establiment dóna l'oportunitat de comprar i realitzar activitats que van des de cursos fins a 'show cookings', degustacions o concerts. L’objectiu primordial és, doncs, evolucionar el format de mercat tradicional cap a un espai únic on la gent trobi noves formes de relacionar-se amb el món de l’alimentació. Sota el lema “Sí se hace, sí se dice, sí se toca!”, busquen una forma innovadora i entretinguda d’acostar el producte de qualitat i de proximitat al consumidor, així com la preocupació per l’alimentació.  

L’espai, situat a Sant Pere de Ribes (a uns 25 minuts de Barcelona), compta d’un supermercat gurmet de 20 parades amb una extensa oferta. A més, disposa d’una sala i un escenari on es duran a terme les activitats gastronòmiques. L’horari de l’establiment és de diumenge a dijous, de 8 a 23 h. A més, de divendres a dissabte està obert fins a les 14 h. Durant la presentació, el passat 3 d’abril, es van fer degustacions i demostracions culinàries, així com un 'show cooking' de Carlos Alcover. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto