Què cuinar La Vanguardia

Coolinary Market, un nou concepte de mercat

Coolinary Market

Coolinary Market

El Coolinary Market arriba a Sant Pere de Ribes com una proposta innovadora. Aquest nou concepte de mercat uneix la compra amb la degustació, l’oci i la formació. Una aposta per la interacció entre els professionals del món de la gastronomia i els consumidors. Aquets projecte, que es va presentar el passat 3 d’abril, engega com un espai gastronòmic orientat a oferir una experiència única per als clients i els professionals. La iniciativa compta amb la col·laboració d’empreses del sector i el suport d’institucions i organitzacions empresarials. 

Aquest establiment dóna l'oportunitat de comprar i realitzar activitats que van des de cursos fins a 'show cookings', degustacions o concerts. L’objectiu primordial és, doncs, evolucionar el format de mercat tradicional cap a un espai únic on la gent trobi noves formes de relacionar-se amb el món de l’alimentació. Sota el lema “Sí se hace, sí se dice, sí se toca!”, busquen una forma innovadora i entretinguda d’acostar el producte de qualitat i de proximitat al consumidor, així com la preocupació per l’alimentació.  

L’espai, situat a Sant Pere de Ribes (a uns 25 minuts de Barcelona), compta d’un supermercat gurmet de 20 parades amb una extensa oferta. A més, disposa d’una sala i un escenari on es duran a terme les activitats gastronòmiques. L’horari de l’establiment és de diumenge a dijous, de 8 a 23 h. A més, de divendres a dissabte està obert fins a les 14 h. Durant la presentació, el passat 3 d’abril, es van fer degustacions i demostracions culinàries, així com un 'show cooking' de Carlos Alcover. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto