Què cuinar La Vanguardia

Coolinary Market, un nou concepte de mercat

Coolinary Market

Coolinary Market

El Coolinary Market arriba a Sant Pere de Ribes com una proposta innovadora. Aquest nou concepte de mercat uneix la compra amb la degustació, l’oci i la formació. Una aposta per la interacció entre els professionals del món de la gastronomia i els consumidors. Aquets projecte, que es va presentar el passat 3 d’abril, engega com un espai gastronòmic orientat a oferir una experiència única per als clients i els professionals. La iniciativa compta amb la col·laboració d’empreses del sector i el suport d’institucions i organitzacions empresarials. 

Aquest establiment dóna l'oportunitat de comprar i realitzar activitats que van des de cursos fins a 'show cookings', degustacions o concerts. L’objectiu primordial és, doncs, evolucionar el format de mercat tradicional cap a un espai únic on la gent trobi noves formes de relacionar-se amb el món de l’alimentació. Sota el lema “Sí se hace, sí se dice, sí se toca!”, busquen una forma innovadora i entretinguda d’acostar el producte de qualitat i de proximitat al consumidor, així com la preocupació per l’alimentació.  

L’espai, situat a Sant Pere de Ribes (a uns 25 minuts de Barcelona), compta d’un supermercat gurmet de 20 parades amb una extensa oferta. A més, disposa d’una sala i un escenari on es duran a terme les activitats gastronòmiques. L’horari de l’establiment és de diumenge a dijous, de 8 a 23 h. A més, de divendres a dissabte està obert fins a les 14 h. Durant la presentació, el passat 3 d’abril, es van fer degustacions i demostracions culinàries, així com un 'show cooking' de Carlos Alcover. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto