Consells de cuina La Vanguardia

Coolinary Market, un nou concepte de mercat

Coolinary Market

Coolinary Market

El Coolinary Market arriba a Sant Pere de Ribes com una proposta innovadora. Aquest nou concepte de mercat uneix la compra amb la degustació, l’oci i la formació. Una aposta per la interacció entre els professionals del món de la gastronomia i els consumidors. Aquets projecte, que es va presentar el passat 3 d’abril, engega com un espai gastronòmic orientat a oferir una experiència única per als clients i els professionals. La iniciativa compta amb la col·laboració d’empreses del sector i el suport d’institucions i organitzacions empresarials. 

Aquest establiment dóna l'oportunitat de comprar i realitzar activitats que van des de cursos fins a 'show cookings', degustacions o concerts. L’objectiu primordial és, doncs, evolucionar el format de mercat tradicional cap a un espai únic on la gent trobi noves formes de relacionar-se amb el món de l’alimentació. Sota el lema “Sí se hace, sí se dice, sí se toca!”, busquen una forma innovadora i entretinguda d’acostar el producte de qualitat i de proximitat al consumidor, així com la preocupació per l’alimentació.  

L’espai, situat a Sant Pere de Ribes (a uns 25 minuts de Barcelona), compta d’un supermercat gurmet de 20 parades amb una extensa oferta. A més, disposa d’una sala i un escenari on es duran a terme les activitats gastronòmiques. L’horari de l’establiment és de diumenge a dijous, de 8 a 23 h. A més, de divendres a dissabte està obert fins a les 14 h. Durant la presentació, el passat 3 d’abril, es van fer degustacions i demostracions culinàries, així com un 'show cooking' de Carlos Alcover. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto