Què cuinar La Vanguardia

Estrenem nou web

Cuina.cat fa un pas endavant i presenta un redisseny responsiu que aposta per les receptes

24/03/2017
01 Home nou Cuina.cat

Home nou Cuina.cat

Receptes, receptes i més receptes

Després de mesos treballant-hi, el proper dimarts 28 de març estrenem nou web. Aquest canvi no és un simple redisseny, sinó que és tota una reconceptualització del web actual que comença pel nom del portal, 'Receptes by CUINA', un clar indici de quina és l'aposta del nou portal: les receptes. Aquestes es presenten en forma de fitxes i menús (i, en breu, també, en forma de consells de cuina) i seran consultables des de qualsevol pàgina. També seran accessibles des del canal 'Comer' de LaVanguardia.com, el web amb més visites de Catalunya.

02 Nou Cuina.cat - cercador

Nou Cuina.cat - cercador

Un cercador molt potent

Un dels forts del nou web és el cercador, una eina que us permetrà trobar la vostra recepta i que inclou categories com el tipus de plat, l'àpat o els ingredients principals. També hem inclòs un apartat sobre dieta, perquè pugueu buscar receptes veganes, vegetarianes (ovovegetarianes), sense gluten i sense lactosa. També incorporem receptes d'autor, com les de la Gemma Clofent, una de les blogueres gastronòmiques de referència en la blogosfera catalana o les de la xef Ada Parellada.

03 Nou Cuina.cat - menú

Nou Cuina.cat - menú

De menús a receptaris

Els menús també canvien: n'ampliem el concepte i els convertim en uns receptaris que van més enllà dels clàssics primers, segons i postres. Continuareu trobant el 'Menú de la setmana' i, també, propostes festives i de temporada.

04 Nou Cuina.cat - fitxa de recepta

Nou Cuina.cat - fitxa de recepta

Un web responsiu

El web és responsiu, la qual cosa vol dir que es veurà perfectament des de qualsevol pantalla, ja sigui d'ordinador, tauleta o telèfon.  Tot i que el contingut principal són les receptes, no ens oblidem de l'actualitat gastronòmica: hi trobareu notícies, activitats d'agenda i articles de tendències. També hi haurà informació sobre la revista i l'accés perquè pugueu comprar-ne números endarrerits.

05

Canvis en el registre

En el nou web ja no caldrà registrar-se per fer comentaris o participar als concursos. Per deixar la vostra opinió primer us haureu de ‘loguejar’ al Facebook i, després, escriure el comentari al nostre portal. Els concursos els hem traslladat a aquesta xarxa social, on ja en tenim un d’actiu. Participeu-hi! El newsletter no desapareix; és més, es potencia, ja que trobareu la capsa per inscriure-us-hi a gairebé totes les pàgines. Per fer-ho només haureu d’introduir el vostre e-mail i confirmar el registre en l’e-mail que rebreu a continuació. Els usuaris registrats del web no se suprimiran: si estan inscrits al newsletter el seguiran rebent i podran seguir utilitzant el seu nom d'usuari i la seva contrasenya als portals Sapiens.cat i Descobrir.cat per deixar-hi comentaris o participar en les seves promocions. Tot i que ens hi hem esmerat al màxim, és probable que els primers dies trobeu alguns errors. Si és el cas, podeu escriure’ns a redaccio@cuina.cat.

06 Receptes by CUINA

Receptes by CUINA

'Receptes by CUINA', també en paper

La sortida del nou web coincideix amb l'arribada a quiosc, l’1 d’abril, de ‘Receptes by CUINA’, una nova revista que oferirà més de 70 receptes saludables i originals. Són 132 pàgines de receptes sanes, originals, divertides i de temporada agrupades per temàtiques ben diverses: menús per a ocasions especials, sopes fredes, sucs energètics, herbes mediterrànies, ingredients cuits a la graella… Cada pàgina es completa amb consells nutricionals, de compra, de cocció o de conservació, entre d’altres. El darrer bloc de la publicació, titulat ‘Fora de carta’, us dóna idees per comprar productes i estris que ompliran la vostra cuina i també us fa propostes per sortir de casa, ja que inclou una tria dels restaurants que acaben d’obrir a Catalunya, una ruta llaminera pel barri Vell de Girona i una escapada gormanda a Lisboa. ‘Receptes by CUINA’ arribarà al quiosc cada tres mesos, seguint els canvis de temporada dels nostres productes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto