La Carxofa Prat i el Pota Blava són, tot el març, els protagonistes absoluts del Baix Llobregat. I és que l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l’Ajuntament del Prat de Llobregat tornen a organitzar el Març Gastronòmic, les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava i Carxofa Prat a 32 restaurants del Prat, Gavà, Martorell, Begues, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Abrera, l’Hospitalet, Barcelona, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Boi de Llobregat. En l’edició 2018, a més, podreu gaudir dels àpats amb un vi de la DO Penedès i una San Miguel Eco.
Les jornades d'enguany s'allarguen fins al 8 d'abril, de manera que encara teniu temps per gaudir-ne, però, a més, des del CUINA us donem una oportunitat més per fer-ho, de la millor manera possible, ja que sortegem un àpat per a dues persones al Debut Restaurant de l'Hospitalet de Llobregat.
Per guanyar el premi, només cal que ens escriviu a redaccio@cuina.cat amb les vostres dades i ens digueu quina és la vostra recepta preferida amb Carxofa Prat o pollastre Pota Blava. Entre tots els e-mails rebuts sortejarem l'àpat i donarem a conèixer el guanyador el 26 de març a les xarxes socials de Cuina.cat. El guanyador podrà guadir del premi entre 27 de març i el 8 d'abril.
Podeu consultar tota la informació del Març Gastronòmic al web http://www.agtbaix.cat/marcgastronomic/.