Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un sofregit amb les cebes, 3 grans d’all, els pebrots verds i el pebrot vermell, tot tallat a la juliana, i el tomàquet. Bulliu les patates. Talleu la cansalada petita i, amb un all, rossegeu-ho bé en una cassola. 
  2. Afegiu-hi les patates i aixafeu-les amb la forquilla, rectifiqueu-ho de sal i pebre. Confiteu molt lentament els lloms de bacallà en oli d’oliva, uns 12 min. Munteu un motlle amb la patata i l’ou escumat calent. 
  3. Poseu-hi el bacallà cuit a sobre, amb el sofregit de pebrot cobrint-lo, i coroneu-ho tot amb una cotna de tripa de bacallà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: