Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu els bolets i els espinacs.
  2. Peleu i renteu els alls i les cebes tendres. Talleu les cebes per la meitat i cada meitat en unes tres tires llargues. Talleu els alls tendres en dos trossos.
  3. Renteu el carbassó i talleu-lo a mitges llunes, no excessivament gruixudes.
  4. Renteu els albercocs i peleu-los. A continuació, partiu-los i talleu cada meitat en quatre grills.
  5. Renteu les prunes i talleu-les per la meitat per extreure’ls el pinyol.
  6. Heu de fer servir tres safates de forn. Introduïu les safates per ordre, segons el temps que hagin de passar dins el forn, de manera que pugueu retirar les tres alhora.
  7. Poseu la safata de forn amb totes les verdures en posició plana, salpebreu-les i afegiu-hi oli d’oliva. El forn ha d’estar calent, a 190 ºC.
  8. Després de 2 min, poseu-hi la segona safata all forn amb els bolets i la tòfona ben condimentades amb sal, pebre blanc i oli d’oliva.
  9. Un cop transcorreguts 3 min, poseu-hi la tercera safata amb els espinacs, salpebrats i amb una mica d’oli d’oliva.
  10. Al cap de 3 min, traieu les tres safates del forn i repartiu als plats la barreja dels ingredients.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto