Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu els bolets i els espinacs.
  2. Peleu i renteu els alls i les cebes tendres. Talleu les cebes per la meitat i cada meitat en unes tres tires llargues. Talleu els alls tendres en dos trossos.
  3. Renteu el carbassó i talleu-lo a mitges llunes, no excessivament gruixudes.
  4. Renteu els albercocs i peleu-los. A continuació, partiu-los i talleu cada meitat en quatre grills.
  5. Renteu les prunes i talleu-les per la meitat per extreure’ls el pinyol.
  6. Heu de fer servir tres safates de forn. Introduïu les safates per ordre, segons el temps que hagin de passar dins el forn, de manera que pugueu retirar les tres alhora.
  7. Poseu la safata de forn amb totes les verdures en posició plana, salpebreu-les i afegiu-hi oli d’oliva. El forn ha d’estar calent, a 190 ºC.
  8. Després de 2 min, poseu-hi la segona safata all forn amb els bolets i la tòfona ben condimentades amb sal, pebre blanc i oli d’oliva.
  9. Un cop transcorreguts 3 min, poseu-hi la tercera safata amb els espinacs, salpebrats i amb una mica d’oli d’oliva.
  10. Al cap de 3 min, traieu les tres safates del forn i repartiu als plats la barreja dels ingredients.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto