Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu els bolets i els espinacs.
  2. Peleu i renteu els alls i les cebes tendres. Talleu les cebes per la meitat i cada meitat en unes tres tires llargues. Talleu els alls tendres en dos trossos.
  3. Renteu el carbassó i talleu-lo a mitges llunes, no excessivament gruixudes.
  4. Renteu els albercocs i peleu-los. A continuació, partiu-los i talleu cada meitat en quatre grills.
  5. Renteu les prunes i talleu-les per la meitat per extreure’ls el pinyol.
  6. Heu de fer servir tres safates de forn. Introduïu les safates per ordre, segons el temps que hagin de passar dins el forn, de manera que pugueu retirar les tres alhora.
  7. Poseu la safata de forn amb totes les verdures en posició plana, salpebreu-les i afegiu-hi oli d’oliva. El forn ha d’estar calent, a 190 ºC.
  8. Després de 2 min, poseu-hi la segona safata all forn amb els bolets i la tòfona ben condimentades amb sal, pebre blanc i oli d’oliva.
  9. Un cop transcorreguts 3 min, poseu-hi la tercera safata amb els espinacs, salpebrats i amb una mica d’oli d’oliva.
  10. Al cap de 3 min, traieu les tres safates del forn i repartiu als plats la barreja dels ingredients.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto