Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu els bolets i els espinacs.
  2. Peleu i renteu els alls i les cebes tendres. Talleu les cebes per la meitat i cada meitat en unes tres tires llargues. Talleu els alls tendres en dos trossos.
  3. Renteu el carbassó i talleu-lo a mitges llunes, no excessivament gruixudes.
  4. Renteu els albercocs i peleu-los. A continuació, partiu-los i talleu cada meitat en quatre grills.
  5. Renteu les prunes i talleu-les per la meitat per extreure’ls el pinyol.
  6. Heu de fer servir tres safates de forn. Introduïu les safates per ordre, segons el temps que hagin de passar dins el forn, de manera que pugueu retirar les tres alhora.
  7. Poseu la safata de forn amb totes les verdures en posició plana, salpebreu-les i afegiu-hi oli d’oliva. El forn ha d’estar calent, a 190 ºC.
  8. Després de 2 min, poseu-hi la segona safata all forn amb els bolets i la tòfona ben condimentades amb sal, pebre blanc i oli d’oliva.
  9. Un cop transcorreguts 3 min, poseu-hi la tercera safata amb els espinacs, salpebrats i amb una mica d’oli d’oliva.
  10. Al cap de 3 min, traieu les tres safates del forn i repartiu als plats la barreja dels ingredients.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto