Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu les carxofes a la brasa.
  2. Peleu-les i deixeu-ne el cor nu de peles.
  3. Talleu-les en quatre o sis talls, segons la mida.
  4. Poseu la cervesa en un bol i afegiu-hi la farina i el llevat. Barregeu-ho.
  5. Quan tingueu la massa, afegiu-hi l’ou i remeneu-ho. Afegiu-hi sal, julivert picat i les carxofes tallades.
  6. En una cassola per fregir, escalfeu l’oli suaument i aneu-hi fregint cullerades de massa amb carxofa lentament. Deixeu que s’infli i retireu-ho.
  7. Torneu-ho a fregir a foc fort per daurar-ho.

Una recepta del restaurant Marimorena

Ronda Sant Ramon, 145. 08830. Sant Boi de Llobregat. 93 630 66 06

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Taller de dolços d'estiu

En aquest taller aprendreu a fer dolços aprofitant aquelles fruites tan refrescants de la temporada d’estiu....

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto