Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un bol fondo, poseu la farina, la llet i els rovells d’ou (reserveu-ne les clares), l’oli i la sal. Treballeu-ho amb una cullera de fusta fins que aconseguiu una pasta fina i homogènia i de consistència espessa. Deixeu-ho reposar tapat durant 2 h. Transcorregut aquest temps, afegiu-hi les clares a punt de neu, barrejant-ho amb molta cura.
  2. Escalfeu oli abundant en una paella. Amb l’ajuda d’una cullera, emboliqueu individualment els daus de codonyat amb la pasta i fregiu-los. Empolseu-los amb sucre de llustre.
  3. Nota: no poseu gaires daus de codonyat a la vegada i manteniu l’espai entre aquests de manera que es puguin fregir alegrement i al mateix temps no baixi la temperatura de l’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto