Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els millors formatges catalans, a CUINA

La revista del mes d'octubre arriba al quiosc amb un extra formatger

Portada extra formatges

Portada extra formatges

El número d'octubre de CUINA que trobareu des d'avui al quiosc arriba acompanyat d'un extra dedicat als formatges artesans de Catalunya. Aquest extra, que s'ha editat amb la col·laboració de l'Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatges Artesans (ACREFA), us descobrirà tot el que heu de saber sobre la riquesa formatgera del Principat, que es distingeix per una incomptable varietat de formatges tradicionals i moderns.
A l'extra hi trobareu descrites una per una cada família de productes làctics catalans, idees per portar-los als fogons, una entrevista a Josep Cuixart, formatger i president d'ACREFA, un reportatge sobre els territoris formatgers de Catalunya, els contactes de tots els elaboradors artesans d'ACREFA i una tria dels comerços i les fires on podeu comprar-hi els seus productes.
Si sou amants del formatge, no el podeu deixar escapar!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: