Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Winestyle Travel, gastronomia i enologia de luxe

Una nova iniciativa que ofereix viatges a les zones productores de vi per gaudir d’una experiència vitícola de primer nivell

Presentació de Winestyle Travel

Presentació de Winestyle Travel

Winestyle Travel és una empresa que combina l’enologia i la gastronomia. S’acaba de presentar i el seu objectiu principal és oferir serveis personalitzats en l’organització d’esdeveniments gastronòmics, vacances de luxe i viatges basats en el vi i en la bona gastronomia. Al capdavant de l’empresa hi ha tota una experta en el món de l’enoturisme de primer nivell, Glòria Vallès, que durant molts anys va ser l’encarregada de dirigir l’oferta del Celler Can Bonastre de Masquefa.

A part de turisme gastronòmic i enològic, Winestyle Travel inclou experiències culturals, arquitectòniques i de ‘wellness’. L’eslògan fa referència a la vocació, a la passió i a la forma de vida dels amants de la gastronomia, de la terra, dels agricultors, del clima, del bon oli, del bon cafè o del bon vi, i, en general, de tots aquells productes agrícoles que acaben a les taules dels millors restaurants. El més important per a Winestyle Travel és, de fet, el respecte pel medi ambient.

L’empresa organitza viatges als països productors de vi, i en el futur s’ampliaran les rutes a llocs molt vinculats a productes com el te o el cafè. Winestyle Travel busca els orígens de la gastronomia i del vi i ofereix experiències autèntiques, amb un format rural o familiar. Les rutes actuals de l’empresa són: la Rioja, el Penedès i el Priorat, a l’Estat espanyol; Bordeus i la Xampanya, a França; Napa Valley i Sonoma, als Estats Units; Mendoza i Cafayate, a l’Argentina, i Stellenbosch, a Sud-àfrica. Tots els viatges i els esdeveniments per a parelles, grups o empreses estan sempre preparats al detall i amb un toc molt original.

Algunes de les ofertes que més destaquen són les experiències amb els xefs Carles Tejedor i Josep Armenteros i el sommelier David Seijas, els tasts de vins i formatge, els maridatges o els tallers de cuina. A més, també hi haurà classes de ioga privades amb una copa de cava o xampany i aperitius.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: