cuina.cat

menjar | beure | viure

  • Comenta

La venda de producte fresc augmentarà aquest Nadal

Els majoristes de Mercabarna preveuen una bona campanya nadalenca i presenten menús saludables als mercats i peixateries del país

Dilluns, 19 de desembre de 2016

llotja barcelona
Un moment de la llotja del peix de Barcelona

Els Majoristes del Peix i el Marisc del Mercat Central de Mercabarna preveuen una bona campanya de Nadal i superar les vendes de fa un any, fins arribar a les 7.000 tones. Una previsió que comparteixen els Majoristes de Fruites i Hortalisses, que preveuen distribuir 110.000 tones de producte, una xifra similar al desembre de l’any passat, que ja va suposar un volum rècord.

Els productes estrella d’aquesta campanya, segons les previsions dels majoristes, seran els habituals d’aquestes festes. Així, pel que fa al peix i al marisc, les estrelles seran el calamar, el llenguado, el rap, la sípia i el besuc, a més del lluç, que se sumen als musclos, les escopinyes, les tellerines, les navalles, les ostres i els cargols.

Pel que fa a les fruites i hortalisses, la pinya serà l’estrella absoluta de la campanya, tot i que també es preveuen bones vendes de meló del Brasil i raïm blanc d’Alacant.

Campanya de promoció
Enguany, els majoristes i els detallistes de peix i fruita s’han unit per impulsar la campanya ‘Per Nadal, la bona cuina que et cuida’, amb l’objectiu de promoure els productes de temporada, el peix fresc i els àpats festius i sans en família. La iniciativa inclou un menú per a adults i un altre d’infantil a preus assequibles. A més, per cinquè any consecutiu, els gremis aportaran salmó fresc i pinyes per als usuaris de menjadors socials. Aquests aliments frescos serviran per elaborar el dinar de Reis per a 200 persones usuàries de la Casa del Cottolengo, a Barcelona.

Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Cuina.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Rànquing
Rànquing
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: