cuina.cat

menjar | beure | viure

Portada Cuina 190
Al teu quiosc
Cuina núm. 190. Juliol 2016
Per obrir boca / Gastropistes
Damunt l'herba
Per obrir boca / Entrevista
Toc al mar
A la cuina
A la graella
A la cuina
Frida Kahlo
A la cuina
Cheese cake
A la cuina / Dolç i sa
Postres verdes
Al rebost / El decàleg
Albergínies
Al rebost
Formentera pagesa
Al rebost
Botifarra de la bona, a l'Empordà
Cercador Index Històric
Cercador Index Històric

Xarxes socials

L’emblemàtic restaurant de Barcelona celebra el seu aniversari
Mextizo, la nova cuina multicultural de Barcelona
L’Hostal de La Gavina acull el nou establiment renovat íntegrament per la família Ensesa
L’Acadèmia Italiana de la Cuina guardona dos locals barcelonins
Els amants de l’electrònica i la gastronomia tenen una cita cada diumenge fins a l’11 de setembre
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: