cuina.cat

menjar | beure | viure

Portada Cuina 198
Al teu quiosc
Cuina núm. 198. Febrer 2017
Per fer boca / Gastropistes
Entre dos pans
Per fer boca / Genis del Foc
Teresa Carles
A la cuina
Calçots per a llepafils
A la cuina / Masterclass
Algues
A la cuina
Fideus
A la cuina
Garoines
Al celler
10 'bars-à-vins' que cal conèixer
Al rebost
Bojos pel formatge
Cercador Index Històric
Cercador Index Històric

Xarxes socials

Botifarra d’ou, truita i coca de llardons, els protagonistes de la jornada
Paradigma de la cuina de la carn crua, per bé que també es fan amb peix, hortalisses o fruita
Tretze restaurants del municipi aposten per recuperar la tradició culinària dels plats amb aquest peix
Descobriu el producte més representatiu dels Països Catalans i coneixeu-ne totes les variants i noms
Descobriu quins són els restaurants catalans amb les màximes distincions de la guia francesa
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: