cuina.cat

menjar | beure | viure

Portada Cuina 197
Al teu quiosc
Cuina núm. 197. Gener 2017
Per fer boca / Gastropistes
País d'escudella
Per fer boca / Genis del Foc
Lluís Estrada Canal
Cafès hipsters
A la cuina
12 idees per a un any bo i sa
A la cuina / Masterclass
'Gua bao'
A la cuina
Amanides d'hivern
A la cuina
Bon any del gall
A la cuina / Dolç i sa
Berenars ideals
Al celler
Sake
Cercador Index Històric
Cercador Index Històric

Xarxes socials

Del 20 al 23 de gener el municipi acollirà prop de 150 activitats relacionades amb les seves tradicions
L'ou no és sinònim de colesterol, són les formes de cuinar-lo el que el fan més o menys saludable


Us proposem 10 locals en què el sushi, els tàrtars, els fideus i les gyoza són els protagonistes
Cuinar al buit permet obtenir una textura dels aliments molt específica i també augmentar el període de caducitat del producte
És un dels plats vegetarians més nutritius, i això l’ha fet popular arreu del món
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: