cuina.cat

menjar | beure | viure

Portada Cuina 196
Al teu quiosc
Cuina núm. 196. Desembre 2016
Per fer boca / Genis del Foc
Arnau Bosch
A la cuina
Aquest Nadal dinem amb Marc Ribas
A la cuina
De luxe i sense coberts
A la cuina
Plat favorit
A la cuina
Baralla de galls
Al rebost / Decàleg
Ostres
Al rebost
Fum, fum, fum
Cercador Index Històric
Cercador Index Històric

Xarxes socials

Jaume Giró i Giró Selecte Gran Reserva Brut Nature 2008 ha estat guardonat en els Premis Vinari com a Millor Cava i Millor Gran Reserva del 2016.
Us oferim un recorregut per les fires més simbòliques i famoses del nostre país
Us expliquem alguns secrets i trucs per gaudir al màxim d'un dels mol·luscs més consumits per Nadal
Aquests petits animals d'aigua que protegeixen el seu cos tou amb una closca, són exquisits i entretinguts de menjar per Nadal
Ester Ferrando guanya el primer premi de la Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: