Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Amb un petit ganivet afilat obriu longitudinalment la beina de la vainilla i raspeu-ne l’interior per extreure’n les llavors. Tot plegat, llavors i beina, poseu-ho en una cassola amb l’oli de gira-sol i feu-ho coure a foc molt lent, durant ben bé 45 min. Us quedarà un oli aromatitzat de vainilla, que us pot servir per a moltes altres aplicacions.
  2. Bulliu les plaques de lasanya 10 min en aigua abundant i sal. Perquè no s’enganxin, remeneu-ho els primers minuts de cocció.
  3. Coleu i esteneu les plaques sobre un marbre una mica untat amb oli. Peleu, trinxeu i coeu la ceba a foc lent amb oli fins que quedi transparent. Desfeu la botifarra negra al foc, afegiu-hi la ceba ofegada i uns 20 ml de crema de llet. Deixeu-ho refredar i farciu amb aquesta barreja la lasanya i enrotlleu-la en forma de caneló.
  4. Feu coure a foc molt lent la crema de llet i afegiu-hi el parmesà ratllat. Quan la salsa s’hagi homogeneïtzat, reserveu-la.
  5. Escalfeu els canelons al microones, tapats amb un altre plat perquè no s’assequin, o al forn (tenint la precaució d’humitejar-los una mica), cobriu-los amb la salsa i tireu-hi un rajolí d’oli de vainilla per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto