Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Peleu les gambes i talleu-les fent semicircumferències. Elimineu-ne el ventre i disposeu-les sobre paper sulfuritzat (formant un quadrat amb les gambes i l’oli d’oliva). Cobriu el quadrat amb un altre paper sulfuritzat i aixafeu delicadament les gambes amb una mà de morter. Amb l’ajuda d’una espàtula, doneu la forma quadrada al carpaccio. Congeleu-lo durant un parell d’hores i talleu-lo en 4 quadrats de 4 x 4 cm. A sobre de cadascun, disposeu-hi 2 litxis frescos pelats i sense pinyol, dues groselles, dues flors de romaní i gessamí, i un parell de gotes d’essència de gessamí per cada carpaccio. Enrotlleu-lo delicadament. Amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu el coco, la lecitina i l’oli fins que es formi un núvol de coco. Deixeu-lo reposar fins que s’estabilitzi. Col·loqueu el caneló de gamba al damunt de la superfície on servireu el plat i acompanyeu-lo amb uns brots de remolatxa, groselles i una punta de sal en escates. Just al moment abans de servir-ho, col·loqueu-hi l’aire de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto