Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Peleu les gambes i talleu-les fent semicircumferències. Elimineu-ne el ventre i disposeu-les sobre paper sulfuritzat (formant un quadrat amb les gambes i l’oli d’oliva). Cobriu el quadrat amb un altre paper sulfuritzat i aixafeu delicadament les gambes amb una mà de morter. Amb l’ajuda d’una espàtula, doneu la forma quadrada al carpaccio. Congeleu-lo durant un parell d’hores i talleu-lo en 4 quadrats de 4 x 4 cm. A sobre de cadascun, disposeu-hi 2 litxis frescos pelats i sense pinyol, dues groselles, dues flors de romaní i gessamí, i un parell de gotes d’essència de gessamí per cada carpaccio. Enrotlleu-lo delicadament. Amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu el coco, la lecitina i l’oli fins que es formi un núvol de coco. Deixeu-lo reposar fins que s’estabilitzi. Col·loqueu el caneló de gamba al damunt de la superfície on servireu el plat i acompanyeu-lo amb uns brots de remolatxa, groselles i una punta de sal en escates. Just al moment abans de servir-ho, col·loqueu-hi l’aire de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto