Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Peleu les gambes i talleu-les fent semicircumferències. Elimineu-ne el ventre i disposeu-les sobre paper sulfuritzat (formant un quadrat amb les gambes i l’oli d’oliva). Cobriu el quadrat amb un altre paper sulfuritzat i aixafeu delicadament les gambes amb una mà de morter. Amb l’ajuda d’una espàtula, doneu la forma quadrada al carpaccio. Congeleu-lo durant un parell d’hores i talleu-lo en 4 quadrats de 4 x 4 cm. A sobre de cadascun, disposeu-hi 2 litxis frescos pelats i sense pinyol, dues groselles, dues flors de romaní i gessamí, i un parell de gotes d’essència de gessamí per cada carpaccio. Enrotlleu-lo delicadament. Amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu el coco, la lecitina i l’oli fins que es formi un núvol de coco. Deixeu-lo reposar fins que s’estabilitzi. Col·loqueu el caneló de gamba al damunt de la superfície on servireu el plat i acompanyeu-lo amb uns brots de remolatxa, groselles i una punta de sal en escates. Just al moment abans de servir-ho, col·loqueu-hi l’aire de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto