Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Peleu les gambes i talleu-les fent semicircumferències. Elimineu-ne el ventre i disposeu-les sobre paper sulfuritzat (formant un quadrat amb les gambes i l’oli d’oliva). Cobriu el quadrat amb un altre paper sulfuritzat i aixafeu delicadament les gambes amb una mà de morter. Amb l’ajuda d’una espàtula, doneu la forma quadrada al carpaccio. Congeleu-lo durant un parell d’hores i talleu-lo en 4 quadrats de 4 x 4 cm. A sobre de cadascun, disposeu-hi 2 litxis frescos pelats i sense pinyol, dues groselles, dues flors de romaní i gessamí, i un parell de gotes d’essència de gessamí per cada carpaccio. Enrotlleu-lo delicadament. Amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu el coco, la lecitina i l’oli fins que es formi un núvol de coco. Deixeu-lo reposar fins que s’estabilitzi. Col·loqueu el caneló de gamba al damunt de la superfície on servireu el plat i acompanyeu-lo amb uns brots de remolatxa, groselles i una punta de sal en escates. Just al moment abans de servir-ho, col·loqueu-hi l’aire de coco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto