Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu tot el peix a daus o demaneu que us ho facin a la peixateria.
  2. Sofregiu en una cassola d’alumini amb 30 g de mantega i un raig d’oli el peix amb les gambes pelades. Afegiu-hi la ceba tallada fina, el tomàquet a daus i la pastanaga ratllada. Deixeu-ho coure lentament.
  3. Passeu-ho tot per la màquina de picar perquè quedi ben fi. Torneu-ho a posar al foc amb un bon tall de mantega i afegiu-hi llet fins que quedi una pasta homogènia. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  4. Bulliu la pasta 10 o 15 min en aigua abundant, oli i sal. Quan sigui cuita, escorreu-la i ruixeu-la de seguida amb aigua freda.
  5. Farciu i enrotlleu els canelons i poseu-los en una plata de forn untada amb mantega i amb el formatge i una mica de beixamel. Gratineu-los.
  6. Nota: per fer la beixamel, poseu al foc 60 g de farina i 60 g de mantega fins que cogui, afegiu-hi sense deixar-ho de remenar una mica de ceba picada molt fina, 1 l de llet i un polsim de sal, un polsim de nou moscada i un polsim de pebre blanc. Passeu-ho pel colador xinès. Podeu servir-los acompanyats de gambes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mar

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

28 mar

Taller 'L'amanida perfecta'

Si t’agraden les amanides i vols descobrir com preparar-ne de mil maneres originals, el 28 de febrer es realitza...

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto