Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu les cireres per la meitat i traieu-los els pinyols.
  2. Barregeu el mascarpone amb el sucre de llustre fins que es dissolgui.
  3. Munteu la nata líquida i afegiu-la al formatge mascarpone amb moviments suaus envoltants.
  4. Ompliu les cireres amb la barreja anterior. Reserveu-ho.
  5. Peleu les nespres, retireu-los els pinyols i bateu-les juntament amb el suc de taronja.
  6. Poseu l’aigua en un cassó i quan comenci a bullir dissoleu-hi l’agar-agar 2 min. Incorporeu-hi el batut de nespres i bateu-ho bé.
  7. Repartiu la barreja en quatre plats i poseu-hi les cireres farcides. Deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto