Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu les cireres per la meitat i traieu-los els pinyols.
  2. Barregeu el mascarpone amb el sucre de llustre fins que es dissolgui.
  3. Munteu la nata líquida i afegiu-la al formatge mascarpone amb moviments suaus envoltants.
  4. Ompliu les cireres amb la barreja anterior. Reserveu-ho.
  5. Peleu les nespres, retireu-los els pinyols i bateu-les juntament amb el suc de taronja.
  6. Poseu l’aigua en un cassó i quan comenci a bullir dissoleu-hi l’agar-agar 2 min. Incorporeu-hi el batut de nespres i bateu-ho bé.
  7. Repartiu la barreja en quatre plats i poseu-hi les cireres farcides. Deixeu-ho refredar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto