Què cuinar La Vanguardia

Aprofitant que els meus pares encara tenen nespres, vaig fer aquest pastís tan fàcil. El clafoutis és un pastís típic de França i es pot fer amb tota mena de fruita. El més comú és el de cireres, però aquest de nespres ha quedat boníssim! Es menja una mica tebi, i, com més melosa queda la crema, millor. Se serveix a taula directament dins el motlle i empolsat amb una mica de sucre en pols. Com a motlle jo he utilitzat unes plates individuals de canelons, però han quedat unes racions massa grans…

Com sempre passa en les receptes tradicionals casolanes, les proporcions dels ingredients poden variar una mica, en funció de si es vol un pastís més quallat o més líquid… La quantitat de sucre dependrà de la dolçor de la fruita.

Preparació

  1. Unteu un motlle amb mantega i farina i repartiu la fruita dins el motlle.
  2. Feu la crema triturant amb el túrmix tots els ingredients, aboqueu-la sobre la fruita i coeu-ho a 200 ºC durant 25 min.
  3. Serviu-ho tebi empolsat amb sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto