Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu 1 l d’aigua i 20 g de sal a bullir.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les cloïsses i deixeu-les 10 segons perquè s’obrin. Tot seguit, traieu-les amb una aranya i passeu-les ràpidament a un bany d’aigua freda amb gel durant 30 segons. Traieu-les, obriu-les amb la punta d’un ganivet i reserveu-les amb l’aigua de les mateixes cloïsses. Guardeu també una closca per a cada cloïssa.
  3. Barregeu els dos olis. Poseu la resta d’ingredients en un bol, amb aigüa de les cloïsses.
  4. Emulsioneu els olis amb la resta d’ingredients amb unes varetes. Coleu-ho.
  5. Ompliu el sifó amb un embut i poseu-hi la càpsula. Enrosqueu-lo i agiteu-lo.
  6. Traieu la càpsula i poseu-la en un bany Maria 8 min a 65 ºC.
  7. Poseu les cloïsses dins de cada closca i poseu-les en un plat. A l’hora de servir-les, poseu-hi l’escuma i el porradell pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

22 abr

Receptes de Quaresma de Sant Vicenç dels Horts

El Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts, que se celebra a la Plaça de Narcís Lunes, és...

22 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

22 abr

Jornades Gastronòmiques de Quaresma de Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels Horts celebra la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de Quaresma. La...

22 abr

Mercat Lliga't a la Terra

El dissabte 22 d’abril té lloc la vuitena fira ‘Lliga’t a la Terra’ al Centre Cívic...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto