Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu 1 l d’aigua i 20 g de sal a bullir.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les cloïsses i deixeu-les 10 s perquè s’obrin. Tot seguit, traieu-les amb una aranya i passeu-les ràpidament a un bany d’aigua freda amb gel durant 30 s. Traieu-les, obriu-les amb la punta d’un ganivet i reserveu-les amb l’aigua de les mateixes cloïsses. Guardeu també una closca per a cada cloïssa.
  3. Barregeu els dos olis. Poseu la resta d’ingredients en un bol, amb aigua de les cloïsses.
  4. Emulsioneu els olis amb la resta d’ingredients amb unes varetes. Coleu-ho.
  5. Ompliu el sifó amb un embut i poseu-hi la càpsula. Enrosqueu-lo i agiteu-lo.
  6. Traieu la càpsula i poseu-la en un bany maria 8 min a 65 ºC.
  7. Poseu les cloïsses dins de cada closca i poseu-les en un plat. A l’hora de servir-les, poseu-hi l’escuma i el porradell pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

XIII Jornada de la Baldana d'Arròs de Camarles

Els embotits són un símbol de la gastronomia de Catalunya, ja que en trobem varietats locals gairebé...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto