Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu 1 l d’aigua i 20 g de sal a bullir.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les cloïsses i deixeu-les 10 s perquè s’obrin. Tot seguit, traieu-les amb una aranya i passeu-les ràpidament a un bany d’aigua freda amb gel durant 30 s. Traieu-les, obriu-les amb la punta d’un ganivet i reserveu-les amb l’aigua de les mateixes cloïsses. Guardeu també una closca per a cada cloïssa.
  3. Barregeu els dos olis. Poseu la resta d’ingredients en un bol, amb aigua de les cloïsses.
  4. Emulsioneu els olis amb la resta d’ingredients amb unes varetes. Coleu-ho.
  5. Ompliu el sifó amb un embut i poseu-hi la càpsula. Enrosqueu-lo i agiteu-lo.
  6. Traieu la càpsula i poseu-la en un bany maria 8 min a 65 ºC.
  7. Poseu les cloïsses dins de cada closca i poseu-les en un plat. A l’hora de servir-les, poseu-hi l’escuma i el porradell pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto