Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu 1 l d’aigua i 20 g de sal a bullir.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les cloïsses i deixeu-les 10 s perquè s’obrin. Tot seguit, traieu-les amb una aranya i passeu-les ràpidament a un bany d’aigua freda amb gel durant 30 s. Traieu-les, obriu-les amb la punta d’un ganivet i reserveu-les amb l’aigua de les mateixes cloïsses. Guardeu també una closca per a cada cloïssa.
  3. Barregeu els dos olis. Poseu la resta d’ingredients en un bol, amb aigua de les cloïsses.
  4. Emulsioneu els olis amb la resta d’ingredients amb unes varetes. Coleu-ho.
  5. Ompliu el sifó amb un embut i poseu-hi la càpsula. Enrosqueu-lo i agiteu-lo.
  6. Traieu la càpsula i poseu-la en un bany maria 8 min a 65 ºC.
  7. Poseu les cloïsses dins de cada closca i poseu-les en un plat. A l’hora de servir-les, poseu-hi l’escuma i el porradell pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto