Què cuinar La Vanguardia

En una de les edicions del programa 'La cuina de Carbó', Joan Baixas, de la pastisseria Baixas, va explicar els secrets de les coques de brioix i de llardons. La recepta que va donar de la coca de llardons em va sorprendre molt perquè incorporava avellanes torrades i una mescla d’aromes. Em va semblar tan bona idea que he volgut provar-la de seguida, per poder comparar amb la que faig normalment. El resultat ens ha agradat tant que per la revetlla d’aquest any la tornaré a repetir igual!

 

Preparació

  1. Barregeu 100 g de sucre amb els llardons, les avellanes, la canyella, la pell de llimona i l’anís.
  2. Estireu la làmina de pasta de full amb un corró.
  3. Dividiu imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals. Escampeu per sobre la franja central la meitat de la barreja de llardons.
  4. Doblegueu una banda sobre la franja central i estireu-la una mica amb el corró.
  5. Escampeu-hi per sobre la resta de llardons. Tapeu amb l’altra banda i tornneu a estirar-la amb el corró.
  6. Pinteu la coca amb l’ou batut i empolseu-la amb la resta del sucre i els pinyons.
  7. Coeu la coca al forn a 180 ºC fins que sigui daurada, uns 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto