Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el vas una cullerada de cigrons cuits. Introduïu en el vas el cistell amb els ossos, la carn i la cansalada. Aboqueu-hi aigua fins a completar els 2 l (1 cm per sota de la vora de la cistella) i la culleradeta de sal. Programeu 60 min, 100 ºC, velocitat 1.
  2. Emboliqueu en paper d'alumini la botifarra i el xoriço. Poseu en el recipient Varoma els cigrons, les verdures, el pollastre, la botifarra i el xoriço. Quan acabi el temps programat, situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 40 min, temperatura Varoma, velocitat 1. Traieu el recipient Varoma i reserveu-ho.
  3. Feu servir l'osca de l'espàtula per treure el cistell. Coleu el brou. Col·loqueu en una safata la carn, el pernil, l'os (si té moll), la cansalada, el pollastre, la botifarra i el xoriço, tot partit en 2 o 3 trossos. Manteniu-ho calent.
  4. Ofegueu la col: poseu al vas els alls i l'oli i programeu 4 s, velocitat 6.
  5. Amb l'espàtula, baixeu les restes d'all de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles i programeu 4 min, 100 ºC, velocitat 1.
  6. Afegiu-hi la col cuita i el pebre vermell. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat cullera. Traieu-ho i reserveu-ho en una altra safata amb els cigrons i les verdures. Manteniu-ho calent.
  7. Poseu en el vas el brou colat, afegiu-hi aigua fins a la marca d'1 l i programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  8. Afegiu-hi els fideus i la menta. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1. Aboqueu-ho a la sopera i serviu-ho. 

Nota: podeu servir la sopa i presentar les safates de carn i verdures a la vegada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto