Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el vas una cullerada de cigrons cuits. Introduïu en el vas el cistell amb els ossos, la carn i la cansalada. Aboqueu-hi aigua fins a completar els 2 l (1 cm per sota de la vora de la cistella) i la culleradeta de sal. Programeu 60 min, 100 ºC, velocitat 1.
  2. Emboliqueu en paper d'alumini la botifarra i el xoriço. Poseu en el recipient Varoma els cigrons, les verdures, el pollastre, la botifarra i el xoriço. Quan acabi el temps programat, situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 40 min, temperatura Varoma, velocitat 1. Traieu el recipient Varoma i reserveu-ho.
  3. Feu servir l'osca de l'espàtula per treure el cistell. Coleu el brou. Col·loqueu en una safata la carn, el pernil, l'os (si té moll), la cansalada, el pollastre, la botifarra i el xoriço, tot partit en 2 o 3 trossos. Manteniu-ho calent.
  4. Ofegueu la col: poseu al vas els alls i l'oli i programeu 4 s, velocitat 6.
  5. Amb l'espàtula, baixeu les restes d'all de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles i programeu 4 min, 100 ºC, velocitat 1.
  6. Afegiu-hi la col cuita i el pebre vermell. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat cullera. Traieu-ho i reserveu-ho en una altra safata amb els cigrons i les verdures. Manteniu-ho calent.
  7. Poseu en el vas el brou colat, afegiu-hi aigua fins a la marca d'1 l i programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  8. Afegiu-hi els fideus i la menta. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1. Aboqueu-ho a la sopera i serviu-ho. 

Nota: podeu servir la sopa i presentar les safates de carn i verdures a la vegada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto