Consells de cuina La Vanguardia

Com fer la pasta dels canelons a casa

El xef italià Giuliano Hazan ens explica tots els secrets per fer a casa la pasta d'aquest plat de Nadal

29/11/2017
Màquina pasta

Màquina pasta

  1. Trenqueu i bateu tres ous en un cràter de 300 g de farina, i aneu gratant-ne la paret per cobrir-los.
  2. Ràpidament, cobriu la mescla amb tota la farina i treballeu-la bé. Embolcalleu-la amb paper film.
  3. Pasteu la massa fins que quedi uniforme i molt suau. Després, emboliqueu-la i deixeu-la reposar 20 minuts.
  4. Estireu la massa amb la màquina (també podeu fer-ho amb corró, però haureu de tenir molta, molta paciència). Aneu aprimant la pasta, osca a osca, fins al gruix mínim.
  5. Talleu la pasta amb ganivet i ja la teniu a punt per coure-la i farcir-la!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto