Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, prepareu l’interior del coulant: tritureu el torró amb la llet i ompliu unes glaçoneres. Congeleu-ho.
  2. Escalfeu la nata, incorporeu-hi el torró trossejat i tritureu-ho bé amb el túrmix.
  3. A part, bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum.
  4. Incorporeu-hi amb suavitat la mescla de torró. Incorporeu-hi amb suavitat la farina tamisada.
  5. Ompliu els motlles (untats amb mantega i farina) fins a la meitat, col·loqueu-hi un glaçó de torró i acabeu-los d’omplir. Coeu els coulants uns 9 min a 200 ºC. Deixeu-ho refredar i congeleu-ho.
  6. Al moment de servir els coulants, escalfeu-los directament congelats entre 30 s i 1 min al microones (depèn de la potència del microones) i serviu-los immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: